dimarts, 18 de maig del 2010

Cap a Sacramento i de volta cap a la Bay Area

Sempre hi ha una bona excusa per anar a visitar un poble o ciutat, i en aquest cas, a Sacramento vam tenir la sort d'enganxar el concert d'una veterana i mítica banda de l'escena californiana de finals dels 70's, els Angry Samoans (wiki). Amb 2 components originals de la primera època, el cantant i el bateria.

Bé, ens havíem quedat a sobar en un aparcament de Camp Richardson, al sud del llac Tahoe. Ens vam despertar amb intenció d'anar a trobar algun lloc per poder-nos connectar a Internet, ja que feia dies que no havíem mirat el correu. Vam anar cap al costat dret, direcció Nevada. Voltant, voltant, vam visualitzar un cartell d'un bar/cafeteria, anomenat Hot Gossip, a Sud Lake Tahoe, al costat Californià. Allà ens vam trobar amb en Myles, el noi que porta el lloc, i la veritat, un paio que es va enrotllar de muerte. Ens va deixar trucar gratuïtament a un mòbil d'un contacte a San Francisco, ja que teníem problemes amb els nostres mòbils o números. Et deixen connectar gratis a Internet uns 15 minuts per poder veure el correu si et prens o menges qualsevol cosa al bar, que de totes maneres si no hi ha gent esperant-se, t'hi pots estar 30 minuts tranquilament. També tenen Wifi per als portàtils. Un lloc molt agradable i que us recomano si mai aneu per allà. Celebraven el 30è aniversari del local.

Després de les recomanacions d'en Myles, vam anar a buscar botigues de vambes, en busca de rebaixes. Vam trobar, una espècie d'"Outlet"(wiki) anomenat Ross, que el seu lema és "Dress for less" (Vesteix per menys). La veritat, qui hagi estat per exemple a Londres, i conegui una cadena anomenada Primark, és similar. A Ross, la roba té uns descomptes grans, on et pots trobar marques relacionades amb el món de l'skate a un 50% de descompte. Això sí, són llocs que la gent va a sac, i et trobaràs la roba moltes vegades per terra tirada, i els empleats no la recullen fins que no és hora de tancar, perque la situació és repeteix constantment.

Farts de voltar i remenar per allà dins, i després d'alguna compra, vam decidir que ja havíem aprofitat prou tota aquella zona del llac. Posem rumb cap a la capital de l'estat de Califòrnia, Sacramento (wiki). Amb intenció de veure just el centre, que pel que ens han recomanat, Sacramento, és una ciutat mitjana, amb força extensió, però no amb moltes coses interessants a nivell turístic per visitar. Així doncs arribem a Sacramento via per l'autopista 50. Ens dirigim directes al centre de la ciutat, al "Downtown" (foto). Allà donem tombs amb la furgona a mode de visita conduïda. Veiem, el que és el California State Capitol (foto), i llavors ens dirigim a aparcar com en un carrer tot de botigues de fusta, el "Big Four Building" (foto) així molt típiques rollo western. És petita la zona, ens hi estem un moment i decidim marxar. No veiem res així espaterrant per visitar i tampoc hem investigat molt sobre la ciutat. Decidim tirar cap al nord de Sacramento, en el barri que es farà el concert que tenim intenció d'anar pel vespre.

Tirem cap a buscar la autopista 80, cap al barri de Fothill Farms. El concert cau a l'altre banda del Fothill Farms Shopping Center, just al costat d'una gasolinera. La sala és diu "Shire Road Club". És un lloc habitual del circuit independent/underground del punkrock i les seves variants. La sala tindrà una bona cabuda per unes 300/400 persones calculo, amb un petit espai a l'exterior per fumar, ja que com bé sabreu no es deixa fumar dins dels locals (cosa que trobo bé pel tema fum a la roba i al respirar pel nas!) i també és un lloc "All Ages" (totes les edats), per tant, tothom pot entrar, menors i adults, i l'únic que no serveixen és alcohol, ja que la llei als Estats Units així ho diu, per tant, begudes isotòniques, refrescants, però res de cervesa, ni cubates...

Molt d'adolescent entre el públic, ens sentíem uns autèntics iaios amb l'Àlex, sobretot jo, jaja!!. Vam fer uns "Sprite" a la barra, i ens sentíem com autèntics imbècils, observant el panorama, jaja. En fi, vam veure 4 grups abans de veure els Angry Samoans. Estan una mica vells, però no han perdut les ganes de rockejar i els temes tant catxondos que els han fet mítics dins de l'escena punkrock californiana.

Un cop acabat el concert, vam anar a despertar en Jordi que dormia a la furgona, ja que no tenia ganes de concert, i vam conduir fins a el Cerrito, a Richmond (wiki), al costat de Berkeley, al que es coneix com la Bay Area (wiki), a l'altre costat de bahía de San Francisco. Allà hi teníem un altre contacte via "couchsurfing". Vam dormir a la furgoneta, l'última nit abans de tornar l'endemà la "campervan" a San Francisco, ja que la noia que hi viu, havia sortit a concert i de festa per San Francisco i no teníem claus de l'apartament.

Bé, fins aquí el dietari de la ruta que vam fer amb la "campervan" una GMC Safari (foto) que es va portar com una campiona en tot moment.

Uns quants capítols més per acabar de parlar de San Francisco i la Bay Area, i ja tindrem el dietari al complert, jeje!!

Fins a propers capítols doncs!! Que ho disfruteu llegint!!

Sr. Crustaci

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada